lördag 26 september 2015

Sverige håller på att falla samman

Hittade detta på Facebook:

Vänner. Jag måste tyvärr konstatera att Sverige håller på att falla samman. Nationen står inför ett inbördeskrig utan dess like. Jag har läst det på internet. Aldrig tidigare har Sverige utsatts för en sån prövning som vi står inför nu!

Landet håller på att falla samman, det ser man ju! Det är dags att öppna ögonen och inse att något är på väg att gå alldeles åt helvete i landet Sverige. Det här är något vi aldrig varit i närheten av i vår historia!

1719, till exempel, brände ryssen ner Östhammar, Öregrund, Lövstabruk, Forsmarks bruk och Norrtälje. Hade ortsborna då vetat att vi 300 år senare skulle bli tvungna att eventuellt göra vissa uppoffringar för att hjälpa folk på flykt från krig hade de antagligen inte klagat. Inte om de vetat vilka fruktansvärda saker vi tvingas gå igenom!

1867-1869 var det svält i Sverige, påstås det. Och en massa människor dog av svält, och folk emigrerade och hade sig, sägs det. Pyttsan, säger jag, det är ingenting mot den massvält som råder idag! När svenska pensionärer tvingas att äta sina egna möbeltassar och slicka saltsten för att överleva. Det kommer in rapporter om att pensionärer idag är tvungna att riva ner sina tapeter och koka i vatten utspätt med grus för att överleva! (Källa: En kille på flashback.) De som var med om "svälten" under 1800-talet hade antagligen skämts om de vetat hur pensionärerna idag hade det!

Och visst fan har det blivit värre att jobba med! Förr i tiden hade folk behagliga jobb som självförsörjande bonde (tänker mig att det är en tillvaro inte olik hur Ernst Kirschteiger har det idag) eller annat självförverkligande, som typ kolgruvearbetare. Nu för tiden är alla jobb ett helvete, för oavsett hur mycket man jobbar kommer Stefan Löfven, eller PK-Jesus som jag kallar honom, och tar 96 % av det man skrapat ihop och skänker till invandrarna, så att de kan köpa palats och köra Lamborghini! För jävligt är vad det är!

Och visst har det gått snabbt. Jag minns jag hur lugnt och tryggt det var på 90-talet. Då var man aldrig rädd, för det hände aldrig någonting farligt! Nää då! Begreppet grov brottslighet existerade knappt! Varken stölder, rån, kidnappningar eller mord hände då! Och det fanns inga gäng heller! Eller, alltså, det hände ju saker, men det var ju inte som nu! Stureplansmorden, Militärligan Uppsalaligan, Mathias Flink, Rififikuppen mot Moderna muséet, mordet på John Hron, Maskeradligan, rånet på Gotiabanken, MC-krigen, Lasermannen, morden i Malexander och så vidare var ju förvisso inte så bra men är ju inget i jämförelse mot vad som händer nu! I somras var det t.ex. fyra asylsökande som vägrade kliva av bussen i Röstånga! Sånt får mig att fråga mig: Vad i helvete är det som håller på att hända?

Statsskulden är högre än någonsin (skitmånga miljarder har jag läst). Det är helt omöjligt att få tandläkartid, för alla tandläkare hjälper bara lycksökande dentalimmigranter från Mellanöstern som reser över hela Europa för att komma till Sverige, som är det enda landet i världen där man kan få en rotfyllning! Sex miljoner etniska svenskar mitt i livet är bostadslösa till följd av att deras hus byggts om till flyktingförläggningar för "ensamkommande flyktingbarn", som för övrigt inte ens är barn, för man kan tydligt se att några har kommit in i puberteten! Det är så mycket invandrare överallt så man måste införa arabiska och urdu i första klass i vissa skolor, för annars klarar sig de svenska barnen, som är i minoritet, inte i samhället. (Det här berättade en kille för mig i fikarummet, så det måste ju vara sant!)

Och allt det här kokar ner till en enda fråga, till mannen, landsförrädaren, som personligen är ansvarig för ALLT detta! VAD GÖR STEFAN LÖFVEN? (PK-Jesus.)

Kalle Björk.

För att ingen ska missförstå är det väl bäst att säga att det är ironi. För övrigt hejdlöst rolig sådan, enligt min mening.

Läs fler texter av Mats Kristiansson på mkforlag.com och Vänsterpartiet Skövdes webbplats.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar