söndag 3 april 2016

Det Alliansregeringen gjorde var inget skämt

Sagt på Facebook:

Ur artikeln Moderaterna rasar mot Sverigedemokraternas aprilskämt: "Oseriöst och tarvligt" i trådstarten: Så här ska Anna Kinberg Batra ha skrivit enligt SD:s pressmeddelande:

"I åratal har vi skällt på Sverigedemokraterna. Vi har kallat dem för allt det värsta vi kunnat tänka oss. Vi har uppmuntrat till våld mot dem, hotat dem, tystat dem och drivit dem från sina arbetsplatser. Vi har helt enkelt betett oss fruktansvärt illa.

Sent ska syndaren vakna: Idag har de flesta av oss ändrat uppfattning. Vi har kommit underfund med att Sverigedemokraterna hade rätt i sin kritik mot invandringspolitiken. Idag är vi tacksamma över att de stod på sig i alla dessa år.

Det är med anledning av detta som jag, å Moderaternas vägnar, vill be hela det svenska folket, och i synnerhet alla sverigedemokrater, om ursäkt. Förlåt för att vi blev arga på det vi inte förstod. Förlåt för att vi försökte föra er alla bakom ljuset. Idag vet vi bättre. Sverigedemokrater är som alla oss andra, skillnaden är bara att de kom till insikt lite snabbare. Nu jobbar vi tillsammans mot en sverigevänlig framtid."

Mats Kristiansson: Tarvligt, ja, men absolut inte värre än det Alliansregeringen gjorde mot de mest utsatta i samhället.

M F: Det värsta med vad Alliansregeringen gjorde var att det var inget skämt! Det var på blodigt allvar.

Läs fler texter av Mats Kristiansson på mkforlag.com och Vänsterpartiet Skövdes webbplats.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.