onsdag 16 september 2015

V är bäst! SD är sämst ...

Sagt på Facebook apropå en undersökning som visar att Vänsterpartiet är det mest aktiva och Sverigedemokraterna det minst aktiva partiet i riksdagens talarstol:

Mats Kristiansson: V är bäst! SD är sämst ... Någon som är förvånad?

P B: Nej, vänstern brukar vara högljudda och gapiga, utan att ha nått vettigt att säga, så varför skulle det vara annorlunda i riksdagen. De ser väl den som sin egen lekstuga, där de kan framföra sin plakatpolitik och genomföra sina manifestationer.

Mats Kristiansson: Även om det vore så som du beskriver det, P B - vilket jag är 100 procent säker på att det INTE är - är det ju ändå bättre att försöka än att inte göra det.

SD verkar ju inte ens försöka. Eller kan det helt enkelt vara så att SD inte har något att säga - förutom när det gäller invandringen.

Förresten, SD verkar ju inte ha så mycket att komma med där heller. SD verkar ju till exempel inte ha någon plan för integrationen.

Undersökningen är gjord av Svenska Dagbladet. Läs mer här: SD det minst aktiva oppositionspartiet. ETC har gjort en sammanfattning som finns här: Vänsterpartisterna är mest aktiva i riksdagen.

Vill inom parentes nämna att 15 personer gillat min kommentar på "Debattgrupp från höger till vänster", där den är postad. Tror det är rekord för det jag skrivit på just det forumet.

Läs fler texter av Mats Kristiansson på mkforlag.com och Vänsterpartiet Skövdes webbplats.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar