onsdag 30 september 2015

Om politikers direkta ansvar för sitt partis politik

Så här står det bland annat i artikeln SD: föreslår: Fullmäktiges politiker bör ta emot ”ensamkommande” hemma på exponerat.net:

Sverigedemokraterna i Lidköping skriver i en motion att de politiker som vill att Lidköping ska ta emot fler "ensamkommande" själva skall ta hand om dem hemma, i stället för att kommunen skall driva "dyra" mottagningar. Det skall enligt förslaget vara de mottagande politikernas sak att sköta integrationen.

– Politiker i kommunen som är positiva till denna form av invandring bör aktivt agera föredöme och ta ett direkt ansvar för de "ensamkommande" som de beslutat att ta emot inom kommunen. I stället för att placera de "ensamkommande" i dyra speciella boenden [...] kan kommunfullmäktiges ledamöter och ersättare öppna sina hem för dessa, skriver SD i sin motion.

Jag kommentarade denna artikel i en tråd på Facebook på följande vis:

Jag föreslår att alla SD-politiker i Lidköping "bör aktivt agera föredöme och ta ett direkt ansvar" för sitt partis politik, d.v.s. "hjälp i närområdet", genom att åka till nämnda närområde, förslagsvis Libanon, och hjälpa till där.

När SAMTLIGA SD-politiker i Lidköping gjort detta kan SD:s förslag om att "politiker som vill att Lidköping ska ta emot fler 'ensamkommande' själva skall ta hand om dem hemma" MÖJLIGEN beaktas.

Anmärkning: Exponerat är en hatsajt. Läs mer på sidan Sveriges värsta högerextremistiska hat- och rasistsajter! Del 2: Exponerat. på slutpixlat.blogspot.se.

Läs fler texter av Mats Kristiansson på mkforlag.com och Vänsterpartiet Skövdes webbplats.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är rasister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar